4x4Brecht

ZONDAG 11 Juni 2017

4x4 brecht

4x4 sint lenaarts

Lions Voorkempen

Offroad brecht


WELKOM!

Dit jaar is er een  apart terrein voor SUV’s (BMWx3, AUDI Q5, …) waar zij naar hartelust op een veilige manier de grenzen van chauffeur en wagen  kunnen aftasten. Daarnaast bieden we ook de kans om als een rasechte offroader deel te nemen aan een aangepast verbindingsrit (bolleke-pijl) in de omstreken (+-2uur).  Tussendoor kan je genieten van allerlei versnaperingen tegen democratische prijzen en deel te nemen aan de randanimatie zoals het springkasteel, … of een kijkje te nemen bij de talloze standhouders in de merkendorp ondersteund door een muzikale noot!

De medewerkers zijn allen vrijwilligers & de opbrengsten van deze spectaculaire dag gaan integraal naar verschillende goede doelen.


LOCATIE

KRAAIENHORST 11, 2960 BRECHT, BELGIË.

Toegang tot het terrein via

Paaltjesdreef of Kraaienhorst

Volg de pijlen: 4x4Brecht!


Sociale Werken

De totale opbrengst van het evenement gaat integraal naar allerhande sociale werken in België:

't Lommert vzw

't Lommert is een school die opleiding biedt aan jongeren met leer- en/of gedragsmoeilijkheden tot medewerker in een grootkeuken of tot logistiek assistent in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Lucia vzw

Lucia vzw heeft tot doel in België wonende, zwangere vrouwen en jonge kinderen, te steunen. De financiële hulp van vzw Lucia is tijdelijk en wordt verbonden aan begeleiding door een erkende sociale organisatie.

.......


FOTO'S


INSCHRIJVIGEN

De voorinschrijving bedraagt 50 euro per wagen.

Inschrijving ter plaatse op de dag zelf bedraagt 60 euro.

OPGELET: Inschrijving ter plaatse is niet gegarandeerd aangezien de  totale inschrijvingen beperkt! Voor de documenten van de verbindingsrit vragen we 20 euro waarborg  die u na inlevering terug krijgt.


ONZE TROTSE SPONSORS


EEN VRAAG?

Naam *
Naam

Lions Club Antwerpen Voorkempen & De Vrienden Van Saint Roger.

Copyright 2017.