4x4Brecht

ZONDAG 11 Juni 2017

4x4 brecht

4x4 sint lenaarts

Lions Voorkempen

Offroad brecht


WELKOM!

Naar jaarlijkse gewoonte zal ook dit jaar de bekende ‘put’ op ons terrein weer worden klaargemaakt om de meest enthousiaste offroaders te kunnen verwelkomen. Op de heuvels en in de modder zullen chauffeurs en hun wagen het beste van zichzelf kunnen geven. Het terrein bestrijkt een oppervlakte van 10ha en kan iedereen zich naar hartenlust uitleven.  Tussendoor kan je genieten van allerlei versnaperingen tegen democratische prijzen en deel te nemen aan de randanimatie zoals het springkasteel, … of een kijkje te nemen bij de talloze standhouders in de merkendorp ondersteund door een muzikale noot!

De medewerkers zijn allen vrijwilligers & de opbrengsten van deze spectaculaire dag gaan integraal naar verschillende goede doelen.


LOCATIE

Kraaienhorst 11, 2960 Brecht, België.

Toegang tot het terrein via

Paaltjesdreef of Kraaienhorst

Volg de pijlen: 4x4Brecht!


Sociale Werken

De totale opbrengst van het evenement gaat integraal naar allerhande sociale werken in België:

't Lommert vzw

't Lommert is een school die opleiding biedt aan jongeren met leer- en/of gedragsmoeilijkheden tot medewerker in een grootkeuken of tot logistiek assistent in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Lucia vzw

Lucia vzw heeft tot doel in België wonende, zwangere vrouwen en jonge kinderen, te steunen. De financiële hulp van vzw Lucia is tijdelijk en wordt verbonden aan begeleiding door een erkende sociale organisatie.

.......


FOTO'S


INSCHRIJVIGEN

De voorinschrijving bedraagt 50 euro per wagen.

Inschrijving ter plaatse op de dag zelf bedraagt 60 euro.

OPGELET: Inschrijving ter plaatse is niet gegarandeerd aangezien de  totale inschrijvingen beperkt! Voor de documenten van de verbindingsrit vragen we 20 euro waarborg  die u na inlevering terug krijgt.


ONZE TROTSE SPONSORS


EEN VRAAG?

Naam *
Naam

Lions Club Antwerpen Voorkempen & De Vrienden Van Saint Roger.

Copyright 2017.